10 Foods You Should Never Keep In The Fridge
절대 냉장고에 보관하면 않되는 10가지 식품
음식을 맛을 결정하는 요인중 으뜸은 재료의 신선함이 얼마나 유지되냐일 것이다.
원재료를 밭에서 바로 수확해서 요리하면 좋겠지만 그러하지 못하다.
일단 구입한 식품재료는 신선도를 유지하기위해 대부분 냉장고에 보관하게 되는데
어떤 식품들은 냉장고에 보관하면 향미가 떨어지고 신선도가 오히려 감소하는 식품들을 소개합니다
When it comes to storing food properly, there are many conventions that some people swear by and others will argue 'til the end of time. Do you store bread in the fridge, freezer or in a bread box? Should you store tomatoes in the fridge or on your countertop?
토마토를 냉장고에 보관하면 특유의 품미가 사라진다
냉장고의 차가운공기가 토마토의 숙성과정을 멈추게하고 껍질속 세포막이 손상되어 수분기가 사라진다.
그래서 토마토는 상온에 그냥 두는것이 좋다.
바질은 냉장고에서 금새 시들기도 하지만 냉장고 안 냄새를 흡수하여 향미를 떨어뜨린다.
바질을 오래 보관하려면 뜨거운 물에 약간 데친후 냉동보관하면 된다.
Basil will wilt faster if left in the fridge, and it will also absorb all the smells of the food around it. It's better to keep it out, sitting in a cup of fresh water, like cut flowers. If you want to store basil for a long time, Martha Stewart recommends blanching it and then freezing it.
감자를 냉장 보관하면 감자의 녹말성분이 당분으로 변한다.
감자는 검은 봉지에 싸서 서늘한 곳에 보관하는게 좋다. 비닐봉지보다는 공기가 통하는 종이봉투가 좋다.
그리고 고구마도 같다.
양파 /onions
양파는 건조하고 서늘한 곳에 보관해야한다. 냉장고에 보관하면 수분을 빼앗아 금세 물러지고 곰팡이가 생긴다.
단, 양파와 감자는 분리해서 보관해야한다. 함께 보관하면 둘 다 썩게 될것이다.
완전히 성숙한 아보카도는 냉장고에 넣어도 되지만, 덜 익은 아보카도는 상온에 두고 숙성시켜야 풍미가 좋다.
If you want avocados to ripen, definitely don't put them in the refrigerator. However, if you've bought an already-ripe avocado that you don't want to use right away, that can go in the fridge.
마늘을 냉장 보관하면 파란싹이 나거나 곰팡이가 핀것을 본적이 있을 것이다.
반드시 서늘하고 건조한 곳에 보관해야 한다.
빵 /Bread
빵을 냉장고에 보관하면 수분이 증발하여 말라버린다. 하루이틀 정도는 ?찮지만 오래 먹을 빵들은 잘 싸서 냉동보관하다가 필요할 때 해동시켜 먹으면 좋다.
You refrigerator will dry out your bread quickly. Unless it's sliced sandwich bread that you intend to use within a few days, keep bread out on the counter or in the freezer. You should keep bread that you will eat within four days out, to be sliced when you're ready to eat it, and you should freeze the rest to thaw and eat later. Bread in the freezer should be wrapped so it retains its moisture, and when you remove it from the freezer, you should let it thaw slowly and completely before eating or toasting.
올리브유는 서늘하고 어두운 곳에 보관해야한다, 만약 냉장고에 보관하면 기름이 응결되어 버터처럼 딱딱하게 변한다.
커피를 냉장고에 보관하면 특유의 커피향을 잃어버리고 냉장고속 냄새를 빨아드려 망치게 된다.
그래서 오래고 못쓰는 원두를 냉장고의 탈취제로 쓸수 있다. 커피의 맛과 신선함을 유지하려면 서늘하고 어두운 곳에 보관하라. 대용량이면 지퍼 백에 넣어 냉동실에 보관하라.
If you leave coffee in the refrigerator, it will lose its flavor and actually take on some of the odors in the fridge. You should store coffee in a cool, dark place, where it will retain its flavor and freshness. You can store larger quantities of coffee in the freezer, however.벌꿀 /Honey
꿀은 재대로 봉하면 영원히 상온에서 보관할수 있다.
꿀을 냉장고에 보관하면 결정화 현상이 일어나 굳어버린다.
There's no need to store honey in the fridge -- it will stay good basically forever if you simply keep it tightly sealed. Keeping honey in the refrigerator can cause it to crystalize.
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